2003-2004 Dönemi

2003-2004 Dönemi
·7-31 Ekim 2003 Tarihlerinde Dekanlığımızın desteği ile gerçekleştirilen “Cumhuriyetin 80. Yılında Kültür Sanat Etkinlikleri” organizasyonu Maden Fakülte’sinin diğer öğrenci kulüpleriyle birlikte gerçekleştirildi.
·8 Kasım 2003 İstanbul Metrosu, Kabataş-Taksim arası finiküler sistemi şantiyesi, Yenikapı-Taksim arası metro tüneli inşaatı TMMOB Maden Mühendisleri odası İstanbul Şube yönetim kurulu üyesi Sayın Öner YILMAZnezaretinde ziyaret edildi.
·http://www.madenmk.itu.edu.tr adresli web sitemiz yenilendi.
·TMMOB Maden Mühendisleri Odası (Ankara Merkez) tarafından düzenlenen öğrenci kurultayı Ankara`daki merkezde gerçekleştirildi.
·3-4 Aralık 3. Ulusal Kırmataş Sempozyumun’da yerel kurulda görev alındı ve sempozyumun gerçekleştirilmesine katkıda bulunuldu.
·Yeni kulup odamız’ın eksikleri olan bilgisayar ve kitaplıklar dekanlığımızın desteği ile üyelerimizin kullanımına sunuldu.
·11 Mart 2004 tarihinde bölümümüzün öğrenci stajlarından sorumlu öğretim görevlisi Sayın Yard. Doç. Dr. A. Ekrem Yüce’ninkatılımıyla bölümümüz öğrencileri için staj bilgilendirme toplantısı İhsan Ketin Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
·100 adet üzerinde amblemiz bulunan seramik bardak yaptırıldı.
·Maden Fakültesi Öğrenci Kulüplerinin ortak organizasyonunda Fakülte kafeteryası Gabronit’ de gerçekleşen partiye katkıda bulunuldu.
·23 Nisan 2004 tarihinde Bergama Newmont Ovacık Altın Maden’ine ve Gesom İvrindi flotasyon tesisine teknik gezi gerçekleştirildi.
·İTÜ Tanıtım günleri 2004`te görev alındı.

·İki dönem boyunca haftalık Fakülte Öğrenci Gazetesi Ametist’e katkıda bulunuldu.